La pàgina escolta d'en Jou

 

EM PUC ANUNCIAR A JouScout.com?

 

Sí, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us farem patrocinadors. Això us donarà dret a inserir un anunci de la vostra empresa, que apareixerà a les seccions més visitades. I per un preu molt econòmic: només 2,80 € al mes. Els ingressos els dedicarem íntegrament al manteniment i millora de La Pàgina Escolta d’en Jou.

 

Quanta gent visita la pàgina?

La nostra web rep anualment gairebé cinc-centes mil visites, i està experimentant un gran creixement. Concretament, durant el 2011 el servei d’estadístiques Urchin ha comptabilitzat a 490.403 visitants, que van accedir a un total de 1.250.855 pàgines. I és així gràcies al bon posicionament que tenim en buscadors com Google, i a què és una de les pàgines més conegudes pels caps i monitors d'educació en el lleure.

 

Qui utilitza la pàgina?

Els usuaris són principalment monitors d’escoltisme o esplai, educadors infantils, i mestres d’escola.

També rebem força visites de pares amb fills en edat escolar.

La procedència geogràfica d’aquestes visites són majoritàriament persones de Catalunya, i també del País Valencià i les Balears.

 

Quant costa anunciar-se?

La tarifa per inserir un anunci és de 2,80 euros mensuals.

Perquè tan econòmic? Doncs perquè no pretenem guanyar diners amb la pàgina, tan sols cobrir-ne les despeses.

 

Què haig de fer per anunciar-me?

Només cal que ens envieu dos banners de la vostra empresa:

·        un “banner standard”, de mida màxima 200x115 píxels, i d’un màxim de 50 Kb.

·        i un “banner gegant”, de mida màxima 728x90 píxels, i d’un màxim de 120 Kb.

Un banner és una imatge que fa publicitat de la vostra empresa. Pot ser una imatge fixa (formats JPEG, PNG i GIF) o una imatge en moviment (formats SWF i GIF ANIMAT).

 

On sortirà el meu anunci?

El banner standard serà publicat a les 55 secciones amb major nombre de visitants, dins d’un anunci que canvia cada vegada que es consulta la pàgina, mostrant aleatòriament algun dels nostres patrocinadors.

 

El banner gegant es publicarà a la secció de SORTIDES I CAMPAMENTS. ON ANIREM? LLOCS D’INTERÈS o la de SORTIDES I CAMPAMENTS. CASES DE COLÒNIES I TERRENYS D’ACAMPADA. Aquests banners gegants apareixen sempre (no son aleatoris).

 

D’acord! Em vull anunciar! Què haig de fer?

El procediment a seguir es el següent:

1.   Primer ens heu d’enviar per correu electrònic els vostres banners.

2.   Indiqueu-nos també la vostra pàgina web on hem de redirigir l’usuari en fer clic sobre el banner.

3.   Digueu-nos a partir de quina data ha de sortir publicat l’anunci, i durant quants mesos (si no s'indica res, interpretarem que serà durant 12 mesos).

 

Un cop fet això, nosaltres publicarem l'anunci, i us enviarem la factura (ens heu de donar les vostres dades), i el número de compte on heu d’efectuar el pagament.

Recordeu que el preu per aquest servei es de 2,80 euros per cada mes de publicació de l’anunci (IVA no inclòs). El pagament s’efectua per transferència bancària.

 

I si desitjo canviar de banner?

Només cal que ens envieu per e-mail el nou banner, i serà automàticament substituït, sense cap cost addicional.

 

Em podeu dissenyar vosaltres el banner de l'anunci?

Sí, per descomptat. Us podem confeccionar un banner en format JPEG, PNG o GIF (imatges fixes, no en moviment). Tan sols cobrem 9 euros per confeccionar un de mida 200x115 píxels, y 27 euros per un de mida 728x90 píxels. El banner seria de la vostra propietat, i el podríeu fer servir en altres campanyes.

 

El nostre e-mail:

Estem sempre a la vostra disposició per qualsevol dubte que pugueu tenir.
jouscout (a) gmail.com

 

Contactar per e-mail